RECENZIJE

Kikachi
5.0
Based on 11 reviews
powered by Facebook
Ana Marija Skelin
Ana Marija Skelin
2019-11-28T20:36:06+0000
Sve preporuke za Kristine. Jako ljubazna, susretljiva i strpljiva. Veselimo se sljedecem fotkanju. 😊
Petra Potroško
Petra Potroško
2019-10-06T19:28:49+0000
Sve pohvale za strpljenje, fleksibilnost, fotkanje 😊 I brzu obradu fotki 😊Sve preporuke 😊 Veselimo se... sljedecoj suradnji 🤗😊😘read more
Mirna Plahinek
Mirna Plahinek
2019-10-01T09:46:26+0000
Ako zelite veselo, opusteno i ugodno druzenje pred objektivom, Kikachi su pravi izbor 😊 Sve pohvale i za Kiku kao... osobu i za njezin rad 😊read more
Iva Osrečak
Iva Osrečak
2019-09-26T19:30:36+0000
Same pohvale za Kiku i njezin rad 😀 Veselimo se slijedećem fotkanju 😍
Leea Jurčić
Leea Jurčić
2019-09-22T11:25:37+0000
odlicna suradnja, ugodno i opusteno druzenje uz fenomenalne slike 😃 preporuka svima ☺☺
Suzana Kišiček
Suzana Kišiček
2019-09-19T04:49:06+0000
Svakako preporucam tetu Kristin za fotkanje jer nas je odusevila. Slike su predivne, a ona uz to sto super slika je i... predivna susretljiva i draga osoba sa kojom se sve moze dogovoriti 😊😍. Ja se veselim vec iducem fotkanju 😄🙃💜read more
Ana Vuk
Ana Vuk
2019-08-22T20:14:51+0000
profesionalna, topla i vrlo ugodna osoba!! strpljiva Kristine odradila nam je prekrasno fotografiranje krstitka unatoc... losem vremenu, slikice su odlicne. u tom kratkom vremenskom periodu uzivala sam u njenom drustvu. veselim se ponovnom susretu, hvala! 💛💚💜💙read more
Helena Buhinjak
Helena Buhinjak
2019-08-17T20:26:00+0000
Teta Kika je čarobnica.. Klinci je obozavaju, kreira prekrasne price i ovjekovjecuje najdraze trenutke. Vise puta sam... koristila njene usluge i s punim povjerenjem cu nastaviti koristiti.read more
Jelena Gašparić
Jelena Gašparić
2019-08-14T09:15:26+0000
Slikanje odrađeno u prekrasnom okruženju i dobrom raspoloženju , Kristine je vrlo kreativna i puna ideja tako da su... fotografije prekrasne 😊read more
Danijela Lojan
Danijela Lojan
2019-08-11T22:49:32+0000
Slikanje bebača ili novorođenčeta nije lako i potrebno je uložiti puno truda, strpljenja i mašte u to a Kristini... je to sve uživancija jer to jednostavno voli raditi pa s tim to i obavi savršeno tak da ju od srca preporučujem svim mamama i tatamaread more
Lorena Sminderovac
Lorena Sminderovac
2019-08-11T11:27:26+0000
Kristine je toliko nježna, strpljiva i djeluje umirujuće da će svaka beba sigurno uživati u photo sessionu! 🙂 Jako... je kreativna, puno rekvizita sama izrađuje i ima sve potrebno za preslatke slikice! A nakon slikanja poželjeti ćete angažirati Kristine za smirivanje i uspavljivanje vaše bebe jer nema bebe koja joj neće zaspati u naručju 🙂read more
Next Reviews