Politika privatnosti i uvjeti korištenja

KIKACHI by EVENTA, obrt za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje, vl. Kristine Vujčec

Sjedište: Trg podravskih heroja 1B, 48000 Koprivnica, Hrvatska | MBO: 97939234|IBAN: HR0624070001100055217, OTP banka

Posljednje ažurirano: 16. svibnja 2019.

Vaša je privatnost važna za nas. Politika EVENTA, obrt za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje poštuje Vašu privatnost u vezi s bilo kakvim informacijama koje možemo prikupiti od Vas preko naše web stranice, https://eventa.hr, https://kikachi.com i drugih web stranica koje posjedujemo i putem kojih djelujemo.

Tražimo samo osobne podatke kada nam zaista trebamo pružiti uslugu. Prikupljamo ih pošteno i zakonito, s Vašim znanjem i pristankom. Također Vam jasno kažemo zašto ih prikupljamo i kako ćemo ih upotrebljavati.

Mi zadržavamo samo prikupljene podatke koliko god je potrebno kako bismo Vam pružili traženu uslugu. Podatke koje pohranjujemo, zaštitit ćemo unutar komercijalno prihvatljivih načina kako bismo spriječili gubitak i krađu, kao i neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, upotrebu ili izmjenu.

Ne dijelimo nikakve informacije o osobnom identitetu javno ili s trećim stranama, osim ako netko to zakonski ne zahtijeva.

Naša web stranica može se povezati s vanjskim web mjestima kojima ne upravlja. Imajte na umu da nemamo kontrolu nad sadržajem i praksama tih web mjesta i ne možemo prihvatiti odgovornost za njihova pravila o privatnosti.

Slobodno možete odbiti zahtjev za svoje osobne podatke, s razumijevanjem da Vam možda nismo u mogućnosti pružiti neke željene usluge.

Vaše daljnje korištenje naše web stranice smatrat će se prihvaćanjem naših praksi vezanih uz privatnost i osobne podatke. Ako imate pitanja o tome kako postupamo s korisničkim podacima i osobnim podacima, slobodno nas kontaktirajte.

Ova se pravila primjenjuju od 25. svibnja 2018. godine

Posljednje ažurirano: 10. siječnja 2019.

1. UVJETI Pristupanjem web stranici na adresi https://kikachi.compristajete biti obvezani ovim uvjetima pružanja usluge, svim primjenjivim zakonima i propisima te se slažete da ste odgovorni za poštivanje svih primjenjivih lokalnih zakona. Ako se ne slažete ni s jednim od ovih uvjeta, zabranjeno Vam je korištenje ili pristup ovoj web lokaciji. Materijali sadržani na ovoj web stranici zaštićeni su važećim zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.

2. KORIŠTENJE LICENCA a) Dopuštenje se daje privremenom preuzimanju jedne kopije materijala (informacija ili softvera) na web mjestu KIKACHI( EVENTA, obrta za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje za osobne, nekomercijalne, prolazne preglede). Ovo je odobrenje licence, a ne prijenos vlasništva, a prema ovoj licenci, ne smijete:

  • izmijeniti ili kopirati materijale;
  • koristiti materijale za bilo koju komercijalnu svrhu, ili za bilo koji javni prikaz (komercijalni ili nekomercijalni);
  • pokušati dekompilirati ili obrnuti inženjering bilo kojeg softvera koji se nalazi na web stranici KIKACHI, pobranda EVENTA obrta za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje;
  • ukloniti sva autorska prava ili druge vlasničke oznake iz materijala; ili
  • prenijeti materijale na drugu osobu ili “zrcaliti” materijale na bilo kojem drugom poslužitelju.

b) Ova se licenca automatski prekida ukoliko prekršite neko od ovih ograničenja i može biti ukinuta od strane EVENTA, obrta za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje u bilo koje vrijeme. Nakon što prestanete gledati ove materijale ili po prestanku ove licence, morate uništiti sve preuzete materijale u Vašem posjedu bilo u elektroničkom ili tiskanom obliku.

3. ODGOVORNOST Materijali na web stranici KIKACHI, podbranda EVENTA, obrta za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje pružaju se na temelju “kakvi jesu”. EVENTA, obrt za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje ne daje nikakva jamstva, izričita ili implicirana, a ovime se odriče i negira sva druga jamstva, uključujući, bez ograničenja, podrazumijevana jamstva ili uvjete prodaje, prikladnosti za određenu svrhu, intelektualnog vlasništva ili druge povrede prava.

Nadalje, EVENTA, obrt za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje ne jamči niti ne daje nikakve izjave glede točnosti, vjerojatnih rezultata ili pouzdanosti korištenja materijala na svojim internetskim stranicama ili na neki drugi način povezanih s takvim materijalima ili na bilo kojem mjestu povezanom s ovim stranicama.

4. OGRANIČENJA Ni u kojem slučaju EVENTA, obrt za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje neće biti odgovoran za štete (uključujući, bez ograničenja, štete zbog gubitka podataka ili dobiti ili zbog prekida poslovanja) koje proizlaze iz uporabe ili nemogućnosti korištenja materijala na web stranici KIKACHI I ILI EVENTA, obrta za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje, čak i ako je EVENTA, obrt za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje ili njegov ovlašteni zastupnik je obaviješten o usmenom ili pismenom obliku o mogućnosti takve štete. Budući da neke jurisdikcije ne dopuštaju ograničenja na implicirana jamstva ili ograničenja odgovornosti za posljedične ili slučajne štete, ta se ograničenja možda ne odnose na Vas.

5. TOČNOST MATERIJALA Materijali koji se pojavljuju na web stranici KIKACHI i EVENTA, obrta za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje mogu uključivati tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. EVENTA, obrt za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje ne jamči da je bilo koji materijal na njegovoj internetskoj stranici precizan, potpun ili aktualan. EVENTA, obrt za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje može u bilo kojem trenutku izmijeniti materijale sadržane na njegovoj web stranici bez prethodne najave. Međutim, EVENTA, obrt za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje ne obvezuje se na ažuriranje materijala.

6. LINKOVI KIKACHI i EVENTA, obrt za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje nije pregledao sve web-lokacije povezane s njegovom web-lokacijom i nije odgovoran za sadržaj takvog povezanog web mjesta. Uključivanje bilo koje veze ne podrazumijeva prihvaćanje od strane EVENTA, obrta za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje mjesta. Korištenje bilo koje takve povezane web stranice je na vlastiti rizik korisnika.

7. IZMJENE KIKACHI i EVENTA, obrt za usluge, proizvodnju i iznajmljivanje može izmijeniti ove uvjete pružanja usluge za svoje web stranice u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Koristeći ovu web stranicu slažete se da ćete biti vezani trenutnom verzijom ovih Uvjeta pružanja usluge.

8. PRAVO UPRAVLJANJA Ovi se uvjeti uređuju i tumače u skladu sa zakonima grada Koprivnice, Hrvatska, a Vi se neopozivo podvrgavate isključivoj nadležnosti sudova u toj državi ili mjestu.